onsdag 19 augusti 2015

Just nu ser jag fram emot -

- att Anderson Dance och Scottish Ensemble ska komma tillbaka till Dansens Hus med "Goldberg Variations - ternary patterns for insomna" 
Dom har urpremiär den på Dansens Hus 17:e September, och sen kör man en föreställning den 18:e September, innan man ger sej ut på en turné i Sverige och Storbritannien, men jag är upptagen båda dagarna de kör i Stockholm, så jag håller tummarna och väntar på en comeback. 

Direkt efter premiärföreställningarna i Stockholm åker verket till Växjö Konserthus/Regionteatern Blekinge Kronoberg 20 september. 13-21 november turnérar verket i Storbritannien, bland annat till anrika Tramway i Glasgow, samt till Caird Hall/Dundee, Eden Court/Inverness, Music Hall/Aberdeen och Dance City/Newcastle. Våren 2016 turnérar verket med Dansnät Sverige till Gasklockorna/Gävle, Västerås Konserthus/Västerås, Kungsbacka Teater/Kungsbacka, Vara Konserthus/Vara, Dansstationen /Malmö samt till NorrlandsOperan/Umeå, så bor du ute i landet är det bara att börja boka biljetter. Det gäller givetvis samma sak för de två dagarna i Stockholm. Bli inte utan, för det låter som någonting underbart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar