onsdag 19 februari 2020

Premiär på PRYDH.

Ikväll ska jag och Ulf Nordlander​ på premiären av PRYDH på Playhouse Teater!!!



I vårt ständigt pågående livspussel ska vi försöka klämma in det mesta; karriär, vänner, familj, träning, yoga och egentid. Och helst ska det synas hur bra vi har det på sociala medier. Och mitt upp i alltihop ska vi hinna med ett riktigt bra sexliv också - eller?

Det är 2020 och folk har mindre och mindre sex. De enda som håller ångan uppe är 70-plussarna. Och efter #metoo har kartan ritats om rejält. Vad är det som gäller egentligen? Hur ska vi närma oss varandra nu? Måste man ha sex? Och hur ofta i så fall? Hur funkar det här med samtycke? Måste vi prata oavbrutet så det inte blir fel? Ska man posta på Facebook efteråt?

För Jessica och Jens funkar det i alla fall inte. De har inte haft sex på över ett år. Och det är ingen sjuårskris heller – de har varit tillsammans i nio. Han vill men kan inte, påstår han. Hon både vill och kan, påstår hon. Men är det sant? Hursomhelst, nu ikväll och med dig som vittne, ska de göra ett sista desperat försök att starta om sexlivet och rädda sin relation. Kan de klara det?

Pjäsen gjorde stor succé på Royal Court Theatre i London och är skriven av Anthony Neilson, en av Storbritanniens mest uppmärksammade dramatiker. Den regisseras av Stefan Marling, konstnärlig ledare på Romateatern, som med stor framgång senast regisserade långköraren Allt som är underbart av Duncan Macmillan på Playhouse. 

#prydh #theprudes #anthonyNeilson #Lousieryme #pettereggers 

#carlthorborg #Stefanmarling #piawiik #mariafelldinalmgren #playhouseteater

#kevinwynjones#danieldouhan #ninalagnefelt #louisehelgesson #pjäs

#teateristockholm #stockholm #Dramatik #pjäs #premiär


#minstengångiveckan #teater #musikal #show #opera 


#dans #föreställning #drama #komedi #pjäs 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar