lördag 16 mars 2024

SMU 21:24 REDOVISAR SONDHEIM #StockholmKultur #Musikalutbildning #Stephe...


I denna roliga och underhållande video får ni följa med mig när jag startar dagen med en punktering, vilket tvingar mig att ta tunnelbanan till Stadion i Stockholm. Där, på Jungfrugatan 23, ligger Base 23, där jag ska träffa min kollega Johanna för att se Stockholms Musikalartistutbildnings redovisning av Sondheimblocket.

Base23 är en framstående kulturinstitution i Stockholm som erbjuder en mångsidig och berikande miljö för konstnärlig utveckling och kreativitet. Stockholms Musikalartistutbildning (SMU) på Base23 är en banbrytande utbildning för blivande musikalartister, känd för sitt engagemang för att utbilda och odla nästa generation av musikalartister med en stark konstnärlig integritet och passion för scenkonst.

Denna video ger er även en inblick i den legendariska musikalteaterkompositören Stephen Sondheim och hans betydelse för teaterkonsten. Följ med mig när jag utforskar Base23 och Stockholms Musikalartistutbildning samt hyllar en av teaterns största ikoner, Stephen Sondheim.

#Underhållning #Musikalartistutbildning #StephenSondheim #Kultur
#Kreativitet #Teaterkonst #Base23 #Stockholm
#Musikalskola #KonstnärligUtbildning

Följ med mig på denna spännande resa genom Stockholms kulturella och konstnärliga värld! Låt oss utforska Base23 och Stockholms Musikalartistutbildning tillsammans medan vi hyllar en av teaterns främsta ikoner, Stephen Sondheim. Glöm inte att gilla och dela videon för att sprida glädje och inspiration! 


#j240308

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar