måndag 9 oktober 2017

Idag ser jag fram emot -

- säsongens första reading på Playhouse Teater.


Från deras hemsida: 

FAKTA


Pjäs: Building the wall av Robert Schenkkan
När: 9 oktober kl 18.30 
Längd: Ca 1,5 timme (ingen paus), därefter publiksamtal
Var: Playhouse Teater, Drottninggatan 71
Medverkande: Jennifer Amaka Pettersson & Christian Magdu.
Framförs på engelska, direkt från originalmanuset.

READING 9 OKT: BUILDING THE WALL

När det otänkbara plötsligt blir oundvikligt

Året är 2019. Efter en terroristattack på Times Square råder militärt undantagstillstånd i USA. Ett allt mer auktoritärt styre har satt en oroande händelseutveckling i rullning – de omfattande deporteringar som planeras kanske inte blir det värsta... Rick, tidigare ansvarig på ett privat fängelse, har arresterats och dömts för handlingar kopplade till de nya förordningarna. Han får besök av historieforskaren Gloria som vill ta reda på exakt vad som hänt och förstå motiven bakom hans handlingar.
När auktoritära makter vill främja rädsla och motsättningar för att stärka sin egen position – hur reagerar vi, medborgarna, på det? Vad gör vi? Utifrån den frågeställningen skrev Robert Schenkkan sin pjäs på rekordtid (ca 1 vecka!) hösten 2016 som en direkt reaktion på Donald Trumps valseger. I mars 2017 fick den sin urpremiär.
Powerful political theater” – Hollywood Reporter
Builds steadily to a terrifying climax – Los Angeles Times 
Readingen framförs på engelska, direkt från originalmanuset.
Biljetter: 100 kr
Går det inte längre att boka fribiljett?Tidigare har det gått att välja mellan fribiljetter och biljetter för 100 kr. Från hösten 2017 har vi valt att endast ha biljetter för 100 kr.  Till varje reading anlitar vi professionella, avlönade skådespelare och en hel del arbete sker som förberedelse. Resultatet blir en teaterupplevelse vi är stolta över och som är väl värd en entré på 100 kronor – tycker vi. Hoppas att ni håller med och fortsätter besöka våra readings!
Önskar du äta något kan du boka bord före eller efter readingen i vår mysiga Teaterbistro!

Boka biljetter HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar